In onderstaand schema vindt u alle zaken waarmee uw slager zich bezighoudt en zich probeert te onderscheiden.
Wij produceren alle worstsoorten. Hierbij hopen we een hoge kwaliteit aan te kunnen bieden. Met regelmaat worden diverse worstsoorten ter keuring aangeboden en meestal wordt dit met Goud bekroond.
Vers rund- en lams- varkensvlees splitsen en protioneren en eventueel marineren. We proberen voor u een mooi assortiment aan te bieden. Duidelijke afspraken met leveranciers waar je jaren zaken mee doet geeft een kwaliteit die u proeft. We betrekken vlees uit de regio zodat het duurzaamheid ook weer terug komt in de transport. Doordat we werken met directe lijnen en hele onderdelen kopen is de versheid ook goed onder controle, eens per jaar krijgen we onverwachrs bezoek van KBBL-lab en zijn dan ook altijd trots op de uitkomsten.
Net als bij de worstsoorten, we produceren alle vleeswaren zelf en ook wordt dit meestal bekroond met goud. Vleeswaren die we niet kunnen maken omdat ze uit een bepaalde streek komen gaan we een alternatief voor aanbieden. Zo hebben we geen Parmaham maar wel 9 maanden oude rauwe ham van landvarken Bonte Bentheimer. Ook hebben we geen Coppa di Parma maar Coppa di Veendam.
Wij produceren alle snack zelf. Hiervoor hebben wij twee grote steamers (gril/oven) zodat we de voorrad bij kunnen houden.
Al met al zijn wij een zelfstandig bedrijf. Wij proberen zoveel mogelijk zelf te doen en komen steeds weer met nieuwe ideeën. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden van de overige vleesverkooppunten!